Beste zangfanaten en geïnteresseerden,

Mikado organiseert vlak voor de zomervakantie altijd een feestelijk jaarafsluiting. Wij doen dit al vele jaren door twee andere koren uit te nodigen waar wij een connectie mee hebben. Een avond om met andere zangliefhebbers je passie te delen en inspiratie op te doen voor je eigen koor.  Dit jaar vindt de afsluiting plaats op:

 

3 juli 2018
Studio Oosterman - Aarlanderveen

Het is een open avond dus vrienden, familie en bekenden zijn ook uitgenodigd. De entree is gratis. Drankjes zijn voor eigen kosten.

Programma

19:30 uur             inloop koren en geïnteresseerden

20:00 uur             ontvangst en inzingen

20:15 uur             Vocality  vocality.nl

20:45 uur             Pauze

21:05 uur             Just for Fun  Popkoorjustforfun.nl

21:35 uur             Pauze

21:50 uur             Surprise act

22:05 uur             Popkoor Mikado

22:35 uur             Gezellig napraten

Koren

Vocality

Vocality is een klein koor, bestaande uit twaalf vrouwen die zangkwaliteit hoog in het vaandel hebben. Zij bestaan al 10 jaar en zingen a capella en meerstemmig. Alle Vocalities hebben veel ervaring in koor- en kwartet zingen en maken gebruik van elkaars talenten en achtergronden bij de muzikale invulling en organisatie. Het repetoire bestaat uit close harmony, barbershop en musical songs, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Just for Fun

Just For Fun is hét popkoor uit Zoetermeer.  Zij zingen hits vanaf de jaren 60 tot heden. Het Top-2000 repetoire komt goed in de buurt van wat zij zingen.  Het koor heeft de luxe van twee dirigenten die iedere repetitie weer tot een feestje maken.

Popkoor Mikado

Popkoor Mikado bestaat sinds 2001 en telt zo’n 55 enthousiaste, swingende zangliefhebbers. Plezier in zingen en ontspanning staan voorop, maar we werken ook serieus aan resultaten die klinken als een klok.  Swingende popmuziek wordt afgewisseld met gevoelige ballads uit de periode zestiger jaren (The Beatles) tot nu (John Legend). De nummers van bijvoorbeeld Bruno Mars, Racoon, Anouk, Jessie J., Van Dik Hout, Bløf, en Pink zijn meerstemmig, herkenbaar, maar vaak toch net in een ander jasje gestoken.

Locatie

Muziek- & Partycentrum Studio Oosterman, Noordeinde 62, 2445 XG Aarlanderveen.
Hier kan gratis geparkeerd worden.

Is het parkeerterrein vol dan kan men een klein stukje verder parkeren bij HH. Petrus en Pauluskerk Aarlanderveen, Noordeinde 24, 2445 XE Aarlanderveen

 

Graag zien we je op 3 juli in Aarlanderveen. Neem gerust publiek mee!

Popkoor Mikado